Spouwmuurisolatie Noord-Holland

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Woont u in Noord-Holland en wilt u spouwmuurisolatie? Dat is goed voor te stellen. Bij oudere woningen (voor 1980) zijn spouwmuren namelijk vaak niet geïsoleerd. Met onze spouwcamera kunnen wij vooraf uitstekend beoordelen of uw spouwmuur geschikt is voor isolatie. Spouwmuur isoleren in Noord-Holland is zeker een overweging waard, want gemiddeld dalen uw energiekosten hierna met 30%! Spouw isoleren met deze ‘isolatieparels’ is binnen één dag te realiseren en naderhand ziet u er ook niets meer van!

Hoe werkt het Spouwmuurisolatie in Noord-Holland?

BKS Spouwisolatie spuit uw spouwmuur of kruipruimte in met de unieke EPS ISO parels. Deze isolatiekorrels worden aangebracht door kleine vulgaten in de voegen van uw woning. Nadien worden deze vulgaten keurig afgewerkt met op kleur gebracht cement, zo ziet u na de uitvoering niets terug van de werkzaamheden! Er kleven dus geen nadelen aan spouwmuurisolatie voor uw woning in Noord-Holland.

De meest hoogwaardige parels

De EPS ISO parel wordt wel de derde generatie genoemd en is speciaal ontwikkeld voor spouwmuurisolatie voor uw woning in Noord-Holland. Aan deze isolatieparel is een deel grafiet toegevoegd waardoor de warmte nog beter gereflecteerd wordt en de isolatiewaarden hoger zijn. Ideaal dus voor het isoleren van uw spouwmuur in Noord-Holland!

Laag btw-tarief voor spouwmuurisolatie in Noord-Holland

Voor het isoleren van woningen is het lage 6% btw-tarief van kracht. Vanaf 2015 is er in de regio waterland een budget beschikbaar voor extra subsidie voor het isoleren van woningen. Kijk op www.energie-waterland.nl voor meer informatie. Met de lage rentestand en subsidie is het extra aantrekkelijk om te investeren in energiezuinige maatregelen zoals spouwmuurisolatie in Noord-Holland.

Meer weten over vloerisolatie realiseren?

BKS Spouwisolatie is gespecialiseerd in het isoleren van spouwmuren, vloeren en kruipruimtes door het inblazen van EPS ISO parels. BKS is een onderdeel van het allround aannemersbedrijf BKB Bouw uit Volendam. Dit betekent dat u met ons ruim twintig jaar ervaring in huis haalt! Daarnaast hebben wij een hoog serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie en een scherpe prijs voor onze werkzaamheden. U maakt de beste keuze met BKS Spouwisolatie! Wilt u ook besparen op uw energiekosten en wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 06 26 354 253 of het contactformulier.


Spouwmuurisolatie Noord-Holland – BKS Spouwisolatie


Spouwmuurisolatie Noord-Holland

Vloerisolatie Noord Holland
Vloerisolatie Hoorn
Vloerisolatie Purmerend
Vloerisolatie Zaandam
Spouwmuurisolatie Noord-Holland
Spouwmuurisolatie Hoorn
Spouwmuurisolatie Zaandam
Spouwmuren isoleren Purmerend
Spouwmuren isoleren Zaandam
Spouwmuren isoleren Hoorn


Spouwmuurisolatie Noord-Holland Spouwmuurisolatie Noord-Holland Spouwmuurisolatie Noord-Holland