Spouwmuren isoleren in Purmerend

Wilt u uw spouwmuren snel en gemakkelijk laten isoleren en woont u in Purmerend, Monnickendam, Hoorn of de nabije omgeving? Ons bedrijf in Volendam staat voor u klaar met innovatieve isolatiematerialen. Bij woningen van voor 1980 zijn spouwmuren vaak niet geïsoleerd en dit heeft nadelige gevolgen op uw energierekening. Met onze spouwcamera kunnen wij beoordelen of de spouwmuren van uw woning in Monnickendam, Hoorn of omgeving geschikt zijn om te isoleren. Gemiddeld dalen uw energiekosten na het plaatsen van isolatieparels met 30%.

Whatsapp ons

Spouwmuren isoleren in Purmerend door middel van isolatieparels

U kunt ervoor kiezen om uw woning in Purmerend, Hoorn of omgeving te isoleren met EPS parels. Deze isolatieparels worden met een milieuvriendelijk bindmiddel via gaatjes in de kruising van de voegen in de spouw gebracht. Er ontstaat dan een homogene, isolerende plaat die niet kan uitzakken en uw spouw volledig vult. Deze plaat neemt geen vocht op en is dampdoorlatend, zodat de isolerende werking voor een langdurige tijd behouden blijft. Deze manier van spouwmuren isoleren in Monnickendam, Hoorn en omgeving is dus een zeer goede investering.

Wij isoleren uw hele woning

Het is erg aangenaam wanneer uw woning goed is geïsoleerd, omdat dit vocht, muffe lucht, stankoverlast en huismijt voorkomt. Het kan zelfs gezondheidsklachten voorkomen. Tevens heerst een homogene temperatuurverdeling in de binnenruimtes. Wilt u de spouwmuren in uw woning in Monnickendam, Purmerend of Hoorn isoleren, maar wilt u het niet daarbij houden? BKS Spouwisolatie isoleert met plezier de rest van uw woning. Wij plaatsen namelijk onder andere vloerisolatie en dakisolatie. Isoleer uw huis letterlijk van top tot teen door ons isolatiebedrijf voor en profiteer van vele voordelen.

Neem contact met ons op en bespaar op uw energiekosten

Als u uw spouwmuren wilt isoleren en u bent woonachtig in Purmerend, Monnickendam of Hoorn, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder, ook als u eventuele vragen heeft over spouwmuurisolatie in Noord-Holland. Bel ons bedrijf in Volendam via 06 26 35 42 53 of vul eenvoudig ons contactformulier in. We vertellen u graag meer over het laten isoleren van uw woning in de buurt van Monnickendam en Purmerend.