Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen.

Met onze infrarood hittecamera kunnen wij vooraf uw woning analyseren op koudelekken. Op deze manier kunnen wij uitstekend in kaart brengen welke maatregelen wij moeten treffen om uw gehele woning te voorzien van de juiste isolatie. Nadat alle werkzaamheden voltooid zijn kunnen wij door middel van een nieuwe opname laten zien dat alle koudelekken zijn verdwenen. Hierdoor heeft u bij BKS Spouwisolatie altijd volledige zekerheid dat uw investering is gewaarborgd!

BKS Spouwisolatie in Volendam spuit uw spouwmuur of kruipruimte in met unieke isolatieparels. Deze isolatiekorrels worden aangebracht door kleine vulgaten in de voegen van uw woning. Nadien worden deze vulgaten keurig afgewerkt met op kleur gebracht cement. Zo ziet u naderhand niets terug van de werkzaamheden! Er kleven dus geen nadelen aan spouwmuurisolatie voor uw woning!

Het vocht trekt door de isolatielaag heen en condenseert op de bodem van de kruipruimte. De isolerende laag scheidt de koude bodem met de warmere luchtlaag boven het isolatiepakket. Daardoor blijft het vocht op de bodem en blijft de luchtlaag onder de vloer droog. Het systeem zorgt ervoor dat vocht uit de warme lucht in de kruipruimte wordt onttrokken.

Staat uw vraag hier niet tussen?

Staat uw vraag hier niet tussen, of heeft u een andere specifieke vraag? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan via het formulier!

Twee huizen: €75,- korting

Drie huizen: €100,- korting

Offerte aanvragen