Over BKS Spouwisolatie

Passie voor duurzaamheid

BKS Spouwisolatie is ontstaan uit het Volendamse afbouwbedrijf BKB Bouw. Die wortels geven ons een sterke basis, maar er is meer dat ons onderscheidt. We zijn niet alleen ervaren in isolatie oplossingen, maar we zijn ook gecertificeerde aannemers. Deze certificering is een bewijs van onze bouwkundige kennis en geeft u extra garantie op een perfect eindresultaat.

Meer dan een isolatiespecialist

BKS Spouwisolatie is al sinds 2012 pionier op het gebied van isolatietoepassingen. We bieden oplossingen die zowel effectief als duurzaam zijn. We begrijpen de structuur van jouw huis of bedrijfspand van binnenuit én van buitenaf. BKS Spouwisolatie is meer dan alleen een isolatie specialist. We zijn jouw gecertificeerde partner voor hoogwaardige isolatie. Onze missie is om jouw pand comfortabeler en energiezuiniger te maken. Met ons ervaren team en moderne technologie en, staan we klaar om aan jouw isolatiebehoeften te voldoen en te zorgen voor een betere, milieuvriendelijkere toekomst.

Met BKS Spouwisolatie kies je voor de zekerheid van vakmanschap, gecombineerd met de nieuwste technologieën. Samen maken we jouw pand comfortabeler en duurzamer.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan via het formulier!

Twee huizen: €75,- korting

Drie huizen: €100,- korting

Offerte aanvragen