Isolatie parels

BKS Spouwisolatie vult uw vloeren (kruipruimtes) en bestaande spouwmuren met HR EPS grijze parels. Dit zijn isoparels welke met een speciaal milieuvriendelijk bindmiddel via gaatjes in de kruising van de voegen in de spouw wordt gebracht. De homogene isolerende plaat welke hiermede ontstaat vult de spouw volledig, kan niet uitzakken, neemt geen vocht op en is dampdoorlatend. Hiermee is de isolerende werking voor een langdurige periode gegarandeerd.

Productieproces

De grijze HR EPS parel word tijdens het productieproces voorzien van grafiet. Door deze toevoeging heeft dit product een hoge isolatiewaarde. De EPS bolletjes zijn brandvertragend gemodificeerd. Deze isolatieparels zijn volledig conform bouwbesluit.

Spouwmuurisolatie parels

De Isolatieparel is klein en naast spouwisolatie, ook zeer geschikt voor toepassing in moeilijk toegankelijke- of zeer ondiepe en vochtige kruipruimtes. De IsolatieParel egaliseert zichzelf, waardoor er een gelijkmatige isolatielaag ontstaat.

Hoe werkt het?

Het vocht trekt door de isolatielaag heen en condenseert op de bodem van de kruipruimte. De isolerende laag scheidt de koude bodem met de warmere luchtlaag boven het isolatiepakket. Daardoor blijft het vocht op de bodem en blijft de luchtlaag onder de vloer droog. Het systeem zorgt ervoor dat vocht uit de warme lucht in de kruipruimte wordt onttrokken.

Lagere energiekosten

Isolatieparels gaan levenslang mee, tegen dezelfde constante prestatie

Isolatieparels voorkomen schade aan houten en betonnen vloeren

Vloeren voelen niet meer koud aan

Milieuvriendelijk: want het zorgt voor een lagere CO2-uitstoot.

Isolatieparels voorkomen vocht in de woning, muffe lucht, stankoverlast, gezondheidsklachten en huismijt

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan via het formulier!

Twee huizen: €75,- korting

Drie huizen: €100,- korting

Offerte aanvragen