Spouwmuurisolatie Hoorn

Woont u in Hoorn en wilt u spouwmuurisolatie? Dat is goed voor te stellen. Bij oudere woningen (voor 1980) zijn spouwmuren namelijk vaak niet geïsoleerd. Met onze spouwcamera kunnen wij vooraf uitstekend beoordelen of uw spouwmuur geschikt is voor isolatie. Spouwmuur isoleren in Hoorn is zeker een overweging waard, want gemiddeld dalen uw energiekosten hierna met 30%! Spouw isoleren met deze ‘isolatieparels’ is binnen één dag te realiseren en naderhand ziet u er ook niets meer van!

Wij zorgen voor spouwmuurisolatie in Hoorn

BKS Spouwisolatie spuit uw spouwmuur of kruipruimte in met de unieke EPS ISO parels. Deze isolatiekorrels worden aangebracht door kleine vulgaten in de voegen van uw woning. Nadien worden deze vulgaten keurig afgewerkt met op kleur gebracht cement, zo ziet u na de uitvoering niets terug van de werkzaamheden! Er kleven dus geen nadelen aan spouwmuurisolatie voor uw woning in Hoorn.

De meest hoogwaardige parels voor uw woning

De EPS ISO parel wordt wel de derde generatie genoemd en is speciaal ontwikkeld voor spouwmuurisolatie voor uw woning in Hoorn. Aan deze isolatieparel is een deel grafiet toegevoegd waardoor de warmte nog beter gereflecteerd wordt en de isolatiewaarden hoger zijn. Ideaal dus voor het isoleren van uw spouwmuur in Hoorn!

Een totale energiezuinig woning?

Wij kunnen in combinatie met BKB Bouw uw gehele woning voorzien van energiezuinige maatregelen zoals het vervangen van uw ramen met HR ++ isolatieglas, het plaatsen van een energiezuinige cv-ketel of het plaatsen van eventuele voorzetwanden als het isoleren van de spouw niet mogelijk is. Ook voor het isoleren van uw dakvlak kunnen wij passende maatregelen treffen om een zo hoog mogelijk rendement te halen tegen minimale kosten. Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie aanbieding en scherpe prijsstelling maken BKS Spouwisolatie de beste keuze

voor het isoleren van uw spouwmuur in Hoorn.

Wilt u meer informatie over spouwmuurisolatie met parels en besparen op uw energiekosten in Hoorn? Neem dan contact met ons op via 06 26 354 253 of het contactformulier.


Spouwmuurisolatie Hoorn – BKS Spouwisolatie


spouwmuurisolatie hoorn

Vloerisolatie Noord Holland
Vloerisolatie Hoorn
Vloerisolatie Purmerend
Vloerisolatie Zaandam
Spouwmuurisolatie Noord-Holland
Spouwmuurisolatie Hoorn
Spouwmuurisolatie Zaandam
Spouwmuren isoleren Purmerend
Spouwmuren isoleren Zaandam
Spouwmuren isoleren Hoorn


Spouwmuurisolatie Hoorn Spouwmuurisolatie Hoorn Spouwmuurisolatie Hoorn

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan via het formulier!

Twee huizen: €75,- korting

Drie huizen: €100,- korting

Offerte aanvragen