Spouwmuurisolatie Zaandam

Woont u in Zaandam en wilt u spouwmuurisolatie? Dat is goed voor te stellen. Bij oudere woningen (voor 1980) zijn spouwmuren namelijk vaak niet geïsoleerd. Met onze spouwcamera kunnen wij vooraf uitstekend beoordelen of uw spouwmuur geschikt is voor isolatie. Spouwmuur isoleren in Zaandam is zeker een overweging waard, want gemiddeld dalen uw energiekosten hierna met 30%! Spouw isoleren met deze ‘isolatieparels’ is binnen één dag te realiseren en naderhand ziet u er ook niets meer van!

Spouwmuurisolatie in Zaandam hoe werkt dat nou?

BKS Spouwisolatie spuit uw spouwmuur of kruipruimte in met de unieke EPS ISO parels. Deze isolatiekorrels worden aangebracht door kleine vulgaten in de voegen van uw woning. Nadien worden deze vulgaten keurig afgewerkt met op kleur gebracht cement, zo ziet u na de uitvoering niets terug van de werkzaamheden! Er kleven dus geen nadelen aan spouwmuurisolatie voor uw woning in Zaandam.

Wij werken met hoogwaardige parels voor uw spouwmuurisolatie in Zaandam

De EPS ISO parel wordt wel de derde generatie genoemd en is speciaal ontwikkeld voor spouwmuurisolatie voor uw woning in Zaandam. Aan deze isolatieparel is een deel grafiet toegevoegd waardoor de warmte nog beter gereflecteerd wordt en de isolatiewaarden hoger zijn. Ideaal dus voor het isoleren van uw spouwmuur in Zaandam!

Wilt u uw hele woning energiezuinig hebben?

Wij kunnen in combinatie met BKB Bouw uw gehele woning voorzien van energiezuinige maatregelen zoals het vervangen van uw ramen met HR ++ isolatieglas, het plaatsen van een energiezuinige cv-ketel of het plaatsen van eventuele voorzetwanden als het isoleren van de spouw niet mogelijk is. Ook voor het isoleren van uw dakvlak kunnen wij passende maatregelen treffen om een zo hoog mogelijk rendement te halen tegen minimale kosten. Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie aanbieding en scherpe prijsstelling maken BKS Spouwisolatie de beste keuze voor het isoleren van uw spouwmuur in Zaandam. Wilt u meer informatie over spouwmuurisolatie met parels en besparen op uw energiekosten in Zaandam? Neem dan contact met ons op via 06 26 354 253 of het contactformulier.


Spouwmuurisolatie Zaandam – BKS Spouwisolatie


Spouwmuurisolatie Zaandam

Vloerisolatie Noord Holland
Vloerisolatie Hoorn
Vloerisolatie Purmerend
Vloerisolatie Zaandam
Spouwmuurisolatie Noord-Holland
Spouwmuurisolatie Hoorn
Spouwmuurisolatie Zaandam
Spouwmuren isoleren Purmerend
Spouwmuren isoleren Zaandam
Spouwmuren isoleren Hoorn


Spouwmuurisolatie Zaandam Spouwmuurisolatie Zaandam Spouwmuurisolatie Zaandam

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan via het formulier!

Twee huizen: €75,- korting

Drie huizen: €100,- korting

Offerte aanvragen