Vloerisolatie Noord Holland

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Opzoek naar een bedrijf die vloerisolatie in Noord-Holland kan realiseren? Bij BKS Spouwisolatie bent u aan het goede adres. Veel mensen staan er niet bij stil dat een niet geïsoleerde vloer geld kost! Door het vochtige Nederlandse zeeklimaat hebben veel woningen een natte of vochtige kruipruimte. Dit vocht is de oorzaak van een hoge luchtvochtigheid, stank en allerlei ongedierte. Hoe kan je dit nu voorkomen? Dat doe je doormiddel van uw kruipruimte vol te spuiten met onze EPS ISOparels. Uw vloer isoleren door BKS Spouwisolatie levert u meer rendement op dan op een spaarrekening. Binnen 3-5 jaar is uw investering namelijk terugverdiend.

Aanbrengen van vloerisolatie met parels voor uw woning

De isolatieparels worden met een speciale inblaasmachine, op de bodem van de kruipruimte aangebracht. Afhankelijk van de te bereiken isolatiewaarde wordt er gevarieerd in de dikte van de isolatielaag. Om vloerisolatie met parels toe te kunnen passen voor uw woning in Noord-Holland moet de kruipruimte minimaal 35cm hoog zijn. Onderstaand enkele voordelen van een keuze voor isolatieparels:

  • Meer comfort en een gezondere leefomgeving met vloerisolatie in Noord-Holland
  • Lagere vochtigheidsgraad
  • Eenvoudig aan te brengen vloerisolatie in Noord-Holland
  • Vloerisolatie is toe te passen bij alle kruipruimtes in Noord-Holland

Laag btw tarief voor vloerisolatie

Voor het isoleren van woningen is het lage 6% BTW tarief van kracht. Vanaf 2015 is er in de regio waterland een budget beschikbaar voor extra subsidie voor het isoleren van woningen. Kijk op www.energie-waterland.nl voor meer informatie. Met de lage rentestand en subsidie is het extra aantrekkelijk om te investeren in energiezuinige maatregelen zoals vloerisolatie in Noord-Holland.

Meer weten over vloerisolatie realiseren in Noord-Holland?

BKS Spouwisolatie is gespecialiseerd in het isoleren van spouwmuren, vloeren en kruipruimtes door het inblazen van EPS ISO parels. BKS is een onderdeel van het allround aannemersbedrijf BKB Bouw uit Volendam. Dit betekent dat u met ons ruim twintig jaar ervaring in huis haalt! Daarnaast hebben wij een hoog serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie en een scherpe prijs voor onze werkzaamheden. U maakt de beste keuze met BKS Spouwisolatie! Wilt u ook besparen op uw energiekosten en wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 06 26 354 253 of het contactformulier.


Vloerisolatie Noord-Holland – BKS Spouwisolatie


Vloerisolatie Noord Holland

Vloerisolatie Noord Holland
Vloerisolatie Hoorn
Vloerisolatie Purmerend
Vloerisolatie Zaandam
Spouwmuurisolatie Noord-Holland
Spouwmuurisolatie Hoorn
Spouwmuurisolatie Zaandam
Spouwmuren isoleren Purmerend
Spouwmuren isoleren Zaandam
Spouwmuren isoleren Hoorn


DVloerisolatie Noord Holland Vloerisolatie Noord Holland Vloerisolatie Noord Holland