Vloerisolatie

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Veel mensen weten niet dat een niet geïsoleerde vloer geld kost. Door het vochtige Nederlandse zeeklimaat hebben veel woningen een natte of vochtige kruipruimte. Dit vocht is de oorzaak van een hoge luchtvochtigheid, stank en allerlei ongedierte. Dit kunt u voorkomen door uw kruipruimte vol te spuiten met onze EPS ISOparels. BKS Spouwisolatie werkt met Pur’Fect. Pur’fect is een luchtdichte isolatielaag van polyurethaan. Het wordt naadloos tegen de onderzijde van de begane vloer, rondom vloeropleggingen en over een bepaalde hoogte van de funderingsbalken gespoten. Het resultaat is een perfecte scheiding tussen het klimaat in de kruipruimte en dat in de woning. Lees meer over Pur’Fect door hier te klikken.

vloer_isolatie

Aanbrengen van vloerisolatie met parels
De isolatieparels worden met een speciale inblaasmachine, op de bodem van de kruipruimte aangebracht. Afhankelijk van de te bereiken isolatiewaarde wordt er gevarieerd in de dikte van de isolatielaag. Om vloerisolatie met parels toe te kunnen passen moet de kruipruimte minimaal 35cm hoog zijn. Onderstaand enkele voordelen van een keuze voor isolatieparels:

  • Meer comfort en een gezondere leefomgeving
  • Lagere vochtigheidsgraad
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Toe te passen bij lage kruipruimtes (tot 35cm)

Laag btw tarief
Voor het isoleren van woningen is het lage 6% BTW tarief van kracht. Vanaf 2015 is er in de regio waterland een budget beschikbaar voor extra subsidie voor het isoleren van woningen. Kijk op www.energie-waterland.nl voor meer informatie. Met de lage rentestand en subsidie is het extra aantrekkelijk om te investeren in energiezuinige maatregelen zoals vloer spouw isolatie. Profiteer van al deze voordelen en maak voor nog meer voordeel gebruik van onze kortingsactie.

Vloerisolatie
Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie aanbieding en scherpe prijsstelling maken BKS Spouwisolatie de beste keuze! Wilt u ook besparen op uw energiekosten en wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 26 35 42 53 of het contactformulier.