Vloerisolatie

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Wilt u uw woning van vloerisolatie voorzien en woont u in Hoorn of omgeving? Wij helpen u verder. Veel mensen weten niet dat een niet-geïsoleerde vloer geld kost. Door het vochtige Nederlandse zeeklimaat hebben veel woningen een natte of vochtige kruipruimte. Dit vocht is de oorzaak van een hoge luchtvochtigheid, stank en allerlei ongedierte. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Wij komen naar uw woning in Hoorn, Volendam of omgeving en plaatsen kwalitatief hoogwaardige vloerisolatie.

Voorzie uw woning van vloerisolatie in Hoorn of omgeving

BKS Spouwisolatie werkt onder andere met EcoFoam vloerisolatie. Dit is een watergedragen isolatieschuim en bijna geheel reukloos, omdat er bij het samenvoegen van de twee componenten water wordt gebruikt in plaats van gas. Omdat er geen schadelijke stoffen vrijkomen bij het samenvoegen van de twee componenten tot een schuim, is EcoFoam een zeer goed alternatief voor het isoleren van veel oppervlaktes. Daarnaast isoleert EcoFoam het oppervlakte gegarandeerd voor 100%, zonder naden en kieren. Na het aanbrengen van het schuim is er geen nawerking meer en zal het niet scheuren of krimpen. Deze vloerisolatie voorkomt tocht en kou door naden en kieren en zorgt voor een gezonder en aangenaam klimaat in uw woning in Hoorn of omgeving.

vloer_isolatie

Goede vloerisolatie door het gebruik van parels

EPS parels zijn ideaal voor moeilijk bereikbare ruimtes. De isolatieparels worden met een speciale inblaasmachine op de bodem van de kruipruimte aangebracht. Afhankelijk van de te bereiken isolatiewaarde wordt er gevarieerd in de dikte van de isolatielaag. Om vloerisolatie met parels toe te kunnen passen voor uw woning in Hoorn of omgeving, moet de kruipruimte minimaal 35 centimeter hoog zijn. Onderstaand enkele voordelen van een keuze voor isolatieparels:

  • Meer comfort en een gezondere leefomgeving
  • Lagere vochtigheidsgraad
  • Eenvoudig aan te brengen

Vloerisolatie is toe te passen bij alle kruipruimtes in Hoorn en omgeving. Wij verzorgen ook graag de professionele isolatie voor de rest van uw huis voor een volledig energiezuinige woning.

Pur’fect vloerisolatie

BKS Spouwisolatie werkt met Pur’Fect voor uw vloerisolatie in Hoorn en woonplaatsen in de buurt. Pur’fect is een luchtdichte isolatielaag van polyurethaan. Het wordt naadloos tegen de onderzijde van de begane vloer, rondom vloeropleggingen en over een bepaalde hoogte van de funderingsbalken gespoten. Het resultaat van vloerisolatie is een perfecte scheiding tussen de kruipruimte en het klimaat in uw woning in Volendam of Hoorn.

Laag btw tarief

Wilt u uw woning in Hoorn of omgeving van vloerisolatie voorzien? Neem dan contact met ons op. Het lage BTW tarief van 9% is van kracht. Vanaf 2015 is er in de regio Waterland een budget beschikbaar voor extra subsidie voor het isoleren van woningen. Kijk op www.energie-waterland.nl voor meer informatie. Met de lage rentestand en subsidie is het extra aantrekkelijk om te investeren in energiezuinige maatregelen zoals vloerisolatie. Profiteer van al deze voordelen en maak voor nog meer voordeel gebruik van onze kortingsactie.

Neem contact met ons op voor snelle, kwalitatief hoogwaardige vloerisolatie

Wij bieden u een hoog serviceniveau, technische bouwkennis en scherpe prijsstelling. Tevens hebben wij een tien jaar garantieaanbieding. Bespaar direct op uw energiekosten! Neem contact met ons op door te bellen naar 06 26 35 42 53 of door eenvoudig ons contactformulier in te vullen.