Vloerisolatie

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Veel mensen weten niet dat een niet geïsoleerde vloer geld kost. Door het vochtige Nederlandse zeeklimaat hebben veel woningen een natte of vochtige kruipruimte. Dit vocht is de oorzaak van een hoge luchtvochtigheid, stank en allerlei ongedierte. BKS Spouwisolatie werkt met EcoFoam Vloerisolatie. Dit is een watergedragen isolatie schuim en bijna geheel reukloos omdat er bij het samenvoegen van de 2 componenten geen gas wordt gebruikt maar water. Omdat er geen schadelijke stoffen vrijkomen bij het samenvoegen van de 2 componenten tot een schuim, is Ecofoam een zeer goed alternatief voor het isoleren van veel oppervlaktes. Daarnaast isoleert Ecofoam het oppervlakte gegarandeerd voor 100% zonder naden en kieren. Na het aanbrengen van het Ecofoam is er géén nawerking meer en zal het niet scheuren of krimpen. Dit voorkomt tocht en kou door naden en kieren en zorgt voor een gezonder en aangenaam klimaat in uw woning.

vloer_isolatie

Laag btw tarief
Voor het isoleren van woningen is het lage 9% BTW tarief van kracht. Vanaf 2015 is er in de regio waterland een budget beschikbaar voor extra subsidie voor het isoleren van woningen. Kijk op www.energie-waterland.nl voor meer informatie. Met de lage rentestand en subsidie is het extra aantrekkelijk om te investeren in energiezuinige maatregelen zoals vloer spouw isolatie. Profiteer van al deze voordelen en maak voor nog meer voordeel gebruik van onze kortingsactie.

Vloerisolatie
Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie aanbieding en scherpe prijsstelling maken BKS Spouwisolatie de beste keuze! Wilt u ook besparen op uw energiekosten en wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 26 35 42 53 of het contactformulier.