Kruipruimte isoleren in Volendam

Wilt u uw kruipruimte van isolatie laten voorzien en woont u in de omgeving van Volendam en Purmerend? Wij helpen u verder, zodat u snel van lagere energiekosten kunt profiteren. Bij ons krijgt u tien jaar garantie op de isolatievormen en doordat u op energiekosten bespaart, is uw investering binnen drie tot vijf jaar terugverdiend.

Whatsapp ons

Wij komen graag langs om uw kruipruimte van isolatie te voorzien in Volendam

BKS Spouwisolatie plaatst isolatie in uw kruipruimte in Purmerend, Hoorn en meer woonplaatsen rond Volendam. Wij garanderen korte levertijden en bezitten alle keurmerken en certificeringen, zodat u met een gerust gevoel isolatie kan laten plaatsen in uw kruipruimte in de buurt van Volendam en Hoorn. Het is zeer gunstig om deze ruimte te isoleren, omdat veel Nederlandse woningen een natte of vochtige kruipruimte hebben. Dit resulteert in stank, ongedierte en een hoge luchtvochtigheid.

Ontdek de voordelen van woningisolatie

Het lage 9% BTW tarief is van kracht voor het isoleren van woningen. In de regio Waterland is er een budget beschikbaar voor extra subsidie voor woningisolatie. Door de lage rentestand en deze subsidie wordt het voor u extra aantrekkelijk om uw woning in Purmerend of Hoorn te voorzien van isolatie in uw kruipruimte. Ook kunnen wij de rest van uw woning isoleren, door het plaatsen van dakisolatie en spouwmuurisolatie in Purmerend of elders nabij Volendam. Door het gebruik van onze infrarood-hittecamera kunnen wij uw woning analyseren op koude lekken. Op deze manier weten wij precies welke maatregelen getroffen moeten worden om uw woning volledig te isoleren. Na het uitvoeren van alle werkzaamheden voeren wij een nieuwe opname uit om te laten zien dat alle koude lekken zijn verdwenen. Voor de isolatie van uw kruipruimte of andere plek in uw woning in Purmerend of Hoorn, komen we graag bij u langs. Uw investering is bij ons gewaarborgd.

Neem contact met ons op voor isolatie in uw kruipruimte in Volendam

Als u in Volendam woont of in een andere woonplaats in de buurt, zoals Purmerend of Hoorn, neemt u contact met ons op voor snelle plaatsing van kruipruimte isolatie. Bel naar 06 26 35 42 53 of vul ons online contactformulier in. We beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen voor isolatie van uw kruipruimte in de buurt van Hoorn en Purmerend.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan via het formulier!

Twee huizen: €75,- korting

Drie huizen: €100,- korting

Offerte aanvragen