Isolatieschuim vloer

Wilt u isolatieschuim in uw vloer laten plaatsen? Bij BKS Spouwisolatie helpen wij u om elk oppervlakte te isoleren, zodat u op uw energiekosten kunt besparen. Veel woningen in Nederland hebben een natte of vochtige kruipruimte vanwege het Nederlandse zeeklimaat. Dit is de oorzaak van stank, ongedierte en hoge luchtvochtigheid. Om dit te voorkomen, plaatst u isolatieschuim in uw vloer.

Whatsapp ons

Wij plaatsen uw isolatieschuim vloer

Wij werken met EcoFoam vloerisolatie. Dit schuim is bijna geheel reukloos, omdat er geen gas wordt gebruikt bij het samenvoegen van de twee componenten. Wij gebruiken water om het schuim te vormen en garanderen voor 100% dat er geen naden en kieren overblijven. Ook zal er geen nawerking zijn en zal het isolatieschuim in uw vloer niet krimpen of scheuren. Als u een moeilijk toegankelijke of zeer ondiepe kruipruimte heeft, kunt u ook kiezen voor bodemisolatie door middel van EPS ISO parels.

Bel ons of vraag direct een offerte aan

Voor een gezond en aangenaam klimaat in uw woning laat u door ons uw woning isoleren. Ook spouwisolatie doen wij graag voor u. Uw investering is binnen drie tot vijf jaar terugverdiend! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor vragen en advies. Neem telefonisch contact op met ons bedrijf in Volendam via 06 26 35 42 53 of vul het contactformulier in voor een offerteaanvraag.