Spouwisolatie

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Wilt u spouwmuurisolatie laten plaatsen en bent u woonachtig in Hoorn of omgeving? Bij oudere woningen van voor 1980 zijn spouwmuren vaak niet geïsoleerd. Met onze spouwcamera kunnen wij vooraf uitstekend beoordelen of uw spouwmuur geschikt is voor spouwmuurisolatie in Hoorn. Dit is zeker een overweging waard, want gemiddeld dalen uw energiekosten na isolatie met EPS Isoparels met 30%! Spouwmuurisolatie met deze isolatieparels is binnen één dag te realiseren en na het plaatsen ziet u er niets meer van.

Wij zorgen voor spouwmuurisolatie in regio Hoorn

BKS Spouwisolatie uit Volendam spuit uw spouwmuur of kruipruimte in met de unieke EPS-parels. Aan de parels is een deel grafiet toegevoegd waardoor de warmte nog beter gereflecteerd wordt en de isolatiewaarden hoger zijn. Tevens is deze vorm van isolatie zeer geschikt voor moeilijk bereikbare ruimtes. De isolatiekorrels worden aangebracht door middel van kleine vulgaten in de voeg. Nadien worden deze vulgaten keurig afgewerkt met op kleur gebracht cement. Zo ziet u na de uitvoering niets terug van de werkzaamheden. Spouwmuurisolatie heeft dus geen nadelen en laat u energiezuiniger wonen in regio Hoorn.

Wij maken uw hele woning energiezuinig

Wilt u naast spouwmuurisolatie voor uw woning in Hoorn of omgeving ook de rest van uw huis isoleren? Wij kunnen in samenwerking met BKB Bouw uw gehele woning voorzien van energiezuinige maatregelen zoals het vervangen van uw ramen met HR ++ isolatieglas, het plaatsen van een energiezuinige cv-ketel of het plaatsen van eventuele voorzetwanden als het isoleren van de spouw niet mogelijk is. Ook voor het isoleren van uw dakvlak treffen wij passende maatregelen om een zo hoog mogelijk rendement te halen tegen minimale kosten. Voor spouwmuurisolatie en verdere isolatie van uw woning in Hoorn en omgeving, helpen wij u graag verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, tien jaar garantieaanbieding en scherpe prijsstelling maken BKS Spouwisolatie de beste keuze! Wilt u meer informatie over spouwmuurisolatie met parels en besparen op uw energiekosten in uw woning in de omgeving van Hoorn en Volendam? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 06 26 35 42 53 of via het contactformulier.