Bodemisolatie

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Laat bodemisolatie in uw woning in Volendam of Hoorn plaatsen voor een lagere energierekening. Een niet-geïsoleerde vloer kost namelijk geld. Veel kruipruimtes in Nederland zijn vochtig of zelfs nat. Dit veroorzaakt een hoge luchtvochtigheid, stank en ongedierte. Kies voor BKS Spouwisolatie om uw woning in Volendam of Hoorn te voorzien van bodemisolatie en ontdek direct de voordelen. Wij garanderen korte levertijden en bezitten alle keurmerken en certificeringen. U verdient uw investering binnen drie tot vijf jaar terug.

Wij gebruiken parels voor de bodemisolatie in uw woning in Volendam

Onze EPS isolatieparels zijn door de kleine afmeting zeer geschikt voor bodemisolatie in uw woning in Volendam of Hoorn. Hierbij kunt u denken aan toepassing in moeilijk toegankelijke, zeer ondiepe en vochtige kruipruimtes. De parel egaliseert zichzelf, waardoor er een gelijkmatige isolatielaag ontstaat. Bij bodemisolatie trekt het vocht door de isolatielaag heen en condenseert het op de bodem van de kruipruimte. De isolerende laag scheidt de koude bodem met de warmere luchtlaag boven de isolatielaag. Daardoor blijft het vocht op de bodem en blijft de luchtlaag onder de vloer droog. Het systeem zorgt ervoor dat vocht uit de warme lucht in de kruipruimte wordt onttrokken. Naast isolatieparels werken wij ook met isolatieschuim. Wij kijken graag welke vorm bodemisolatie of kruipruimte-isolatie het beste past in uw woning in Hoorn of omgeving.

Laag btw-tarief

Voor de bodemisolatie in uw woning in Hoorn of Volendam is een laag btw-tarief van 9% van kracht. Vanaf 2015 is er in de regio Waterland een budget beschikbaar voor extra subsidie voor het isoleren van woningen. Kijk op www.energie-waterland.nl voor meer informatie. Met de lage rentestand en subsidie is het extra aantrekkelijk om te investeren in energiezuinige maatregelen zoals spouwmuurisolatie. Profiteer van al deze voordelen en maak voor nog meer voordeel gebruik van onze kortingsactie.

Bel ons voor snelle bodemisolatie in uw woning in Hoorn of Volendam

Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie en scherpe prijsstelling maken BKS Spouwisolatie de beste keuze! Wilt u ook besparen op uw energiekosten en wenst u meer informatie over bodemisolatie voor uw woning in de buurt van Hoorn of Volendam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 26 35 42 53 of via het contactformulier.