Bodemisolatie

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Onze EPS ISO parels zijn door de kleine afmeting ook zeer geschikt voor vloerisolatie. Hierbij kunt u denken aan toepassing in moeilijk toegankelijke- of zeer ondiepe en vochtige kruipruimtes. De parel egaliseert zichzelf waardoor er altijd een gelijkmatige isolatielaag ontstaat.

Hoe werkt het?
Bij bodemisolatie trekt het vocht door de isolatielaag heen en condenseert op de bodem van de kruipruimte. De isolerende laag scheidt de koude bodem met de warmere luchtlaag boven de isolatielaag. Daardoor blijft het vocht op de bodem en blijft de luchtlaag onder de vloer droog. Het systeem zorgt ervoor dat vocht uit de warme lucht in de kruipruimte wordt onttrokken!

Laag btw tarief
Voor het isoleren van woningen is het lage 9% BTW tarief van kracht. Vanaf 2015 is er in de regio waterland een budget beschikbaar voor extra subsidie voor het isoleren van woningen. Kijk op www.energie-waterland.nl voor meer informatie. Met de lage rentestand en subsidie is het extra aantrekkelijk om te investeren in energiezuinige maatregelen zoals vloer spouw isolatie. Profiteer van al deze voordelen en maak voor nog meer voordeel gebruik van onze kortingsactie.

Vloerisolatie
Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie aanbieding en scherpe prijsstelling maken BKS Spouwisolatie de beste keuze! Wilt u ook besparen op uw energiekosten en wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 26 35 42 53 of het contactformulier.