Huis isoleren in Purmerend

Bent u van plan om uw huis te isoleren in Purmerend, Monnickendam of Hoorn? Bij BKS Spouwisolatie in Volendam helpen wij u graag verder, zodat u op energiekosten kunt besparen. Wij garanderen korte levertijden en bezitten alle keurmerken en certificeringen. Wij doen niet aan massaproductie en treffen verantwoord bouwkundige maatregelen met betrekking tot ventilatievoorzieningen. Tevens krijgt u tien jaar garantie op onze isolatievormen. Kies ervoor om uw huis te isoleren in Purmerend, Monnickendam of omgeving en uw investering is binnen drie tot vijf jaar terugverdiend.

Whatsapp ons

Laat uw huis isoleren in Purmerend en omgeving

Wij isoleren uw huis in Monnickendam, Hoorn, Purmerend en meer plekken in de nabije omgeving. In samenwerking met BKB Bouw kunnen wij uw gehele woning voorzien van energiezuinige maatregelen. Wij kunnen letterlijk van boven naar beneden uw huis isoleren, van het dakvlak tot aan de bodemisolatie. Het isoleren van uw huis in Purmerend, Hoorn en omgeving kunnen wij op verschillende manieren aanpakken. Neem bijvoorbeeld de isolatieparels die wij vaak gebruiken om uw kruipruimte en bestaande spouwmuren te vullen. Deze EPS bolletjes zijn brandvertragend, dampdoorlatend en nemen geen vocht op. Deze parels zijn zeer geschikt voor toepassingen in moeilijk toegankelijke ruimtes. Tevens kunnen wij met de hittemeter vooraf uw woning analyseren op koude lekken. Zo weet u precies welke maatregelen wij kunnen treffen om uw huis in Monnickendam, Hoorn en omgeving te isoleren.

Bel ons of vul het online contactformulier in

Wilt u uw hele huis of een gedeelte van uw woning laten isoleren en woont u in Hoorn, Monnickendam of een andere plaats in de omgeving? Aarzel dan niet en neem telefonisch contact op met ons bedrijf in Volendam via 06 26 35 42 53. U kunt ons ook gemakkelijk een berichtje sturen middels ons contactformulier. Wij beantwoorden graag al uw vragen of komen snel langs om uw woning van de beste isolatie te voorzien.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan via het formulier!

Twee huizen: €75,- korting

Drie huizen: €100,- korting

Offerte aanvragen