Spouwmuurisolatie

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Bij oudere woningen (voor 1980) zijn spouwmuren vaak niet geïsoleerd. Gelukkig is na isoleren vaak prima mogelijk! Met onze spouwcamera kunnen wij namelijk uitstekend beoordelen of uw spouwmuur geschikt is voor spouwmuur isolatie. Dit is zeker een overweging waard, want gemiddeld dalen uw energiekosten na spouwmuur isoleren met 30%! Spouwmuurisolatie met deze ‘isolatieparels’ is binnen één dag te realiseren en naderhand ziet u er ook niets meer van!

Spouwmuur isoleren: hoe werkt het?
BKS Spouwisolatie spuit uw spouwmuur of kruipruimte in met de unieke EPS ISOparels. Deze isolatiekorrels worden aangebracht door middel van kleine vulgaten in de voeg. Nadien worden deze vulgaten keurig afgewerkt met op kleur gebracht cement, zo ziet u na de uitvoering niets terug van de werkzaamheden! Er kleven dus geen nadelen aan spouwisolatie.

Beste spouwmuurisolatie
De EPS ISOparel wordt wel de derde generatie genoemd en is speciaal ontwikkeld voor isolatie in de spouwmuur. Aan deze isolatieparel is een deel grafiet toegevoegd waardoor de warmte nog beter gereflecteerd wordt en de isolatiewaarden hoger zijn.

Uw hele woning energiezuinig?
Wij kunnen in combinatie met BKB Bouw uw gehele woning voorzien van energiezuinige maatregelen zoals het vervangen van uw ramen met HR ++ isolatieglas, het plaatsen van een energiezuinige CV ketel of het plaatsen van eventuele voorzetwanden als het isoleren van de spouw niet mogelijk is. Ook voor het isoleren van uw dakvlak kunnen wij passende maatregelen treffen om een zo hoog mogelijk rendement te halen tegen minimale kosten. Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie aanbieding en scherpe prijsstelling maken BKS Spouwisolatie de beste keuze!

Contact
Wij zijn voornamelijk actief in Amsterdam, Noord-Holland, Volendam, Waterland en Purmerend. Wilt u meer informatie over spouwmuurisolatie met parels en besparen op uw energiekosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 26 35 42 53 of het contactformulier.

Bekijk hieronder het filmpje hoe de isolatieparels worden aangebracht: