Spouwmuurisolatie Purmerend

Woont u in Purmerend en wilt u spouwmuurisolatie? Dat is goed voor te stellen. Bij oudere woningen (voor 1980) zijn spouwmuren namelijk vaak niet geïsoleerd. Dit kost u jaarlijks onnodig geld. Met onze spouwcamera kunnen wij vooraf uitstekend beoordelen of uw spouwmuur geschikt is voor isolatie. Spouwmuur isoleren in Purmerend is zeker een overweging waard, want gemiddeld dalen uw energiekosten hierna met 30%! Spouw isoleren met deze ‘isolatieparels’ is binnen één dag te realiseren en naderhand ziet u er ook niets meer van!

Hoe werkt het?
BKS Spouwisolatie spuit uw spouwmuur of kruipruimte in met de unieke EPS ISOparels. Deze isolatiekorrels worden aangebracht door middel van kleine vulgaten in de voeg. Nadien worden deze vulgaten keurig afgewerkt met op kleur gebracht cement, zo ziet u na de uitvoering niets terug van de werkzaamheden. Er kleeft dus geen enkel nadeel aan spouwisolatie.

De meest hoogwaardige parels
De EPS ISOparel wordt wel de derde generatie genoemd en is speciaal ontwikkeld voor spouwmuurisolatie. Aan deze isolatieparel is een deel grafiet toegevoegd waardoor de warmte nog beter gereflecteerd wordt en de isolatiewaarden hoger zijn. Ideaal dus voor het isoleren van uw spouwmuur in Purmerend!

Wij kunnen ook uw hele woning van het fundament tot de nok energiezuinig maken!
Wij kunnen in combinatie met BKB Bouw uw gehele woning voorzien van energiezuinige maatregelen zoals het vervangen van uw ramen met HR ++ isolatieglas, het plaatsen van een energiezuinige CV ketel of het plaatsen van eventuele voorzetwanden als het isoleren van de spouw niet mogelijk is. Ook voor het isoleren van uw dakvlak kunnen wij passende maatregelen treffen om een zo hoog mogelijk rendement te halen tegen minimale kosten. Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie aanbieding en scherpe prijsstelling maken BKS Spouwisolatie de beste keuze voor het isoleren van uw spouwmuur in Purmerend.

Wilt u meer informatie over spouwmuurisolatie met parels en besparen op uw energiekosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 26 35 42 53 of het contactformulier.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan via het formulier!

Twee huizen: €75,- korting

Drie huizen: €100,- korting

Offerte aanvragen