Spouwmuurisolatie

Wilt u spouwmuurisolatie voor uw woning in Noord-Holland? Dat kunnen wij ons voorstellen. Bij oudere woningen (voor 1980) zijn spouwmuren namelijk vaak niet geïsoleerd. Met onze spouwcamera kunnen wij uitstekend beoordelen of uw spouwmuur geschikt is voor isolatie. Isolatie van uw spouwmuren is zeker een overweging waard, want gemiddeld dalen uw energiekosten hierna met 30%! Spouw isoleren is binnen één dag te realiseren en naderhand ziet u er ook niets meer van!

Hoe werkt spouwmuurisolatie in Noord-Holland

BKS Spouwisolatie in Volendam spuit uw spouwmuur of kruipruimte in met unieke isolatieparels. Deze isolatiekorrels worden aangebracht door kleine vulgaten in de voegen van uw woning. Nadien worden deze vulgaten keurig afgewerkt met op kleur gebracht cement. Zo ziet u naderhand niets terug van de werkzaamheden! Er kleven dus geen nadelen aan spouwmuurisolatie voor uw woning in Noord-Holland.

De meest hoogwaardige isolatieparels

De EPS Isoparel wordt de derde generatie genoemd en is speciaal ontwikkeld voor spouwmuurisolatie. Aan deze parel is een deel grafiet toegevoegd, waardoor de warmte nog beter gereflecteerd wordt en de isolatiewaarden hoger zijn. Ideaal dus voor spouwmuurisolatie bij uw woning in Noord-Holland! Deze methode is ook uitstekend geschikt voor bodemisolatie.

U profiteert van een laag btw-tarief

Voor het isoleren van uw huis is het lage 6% btw-tarief van kracht. Vanaf 2015 is er in de regio Waterland zelfs extra subsidie beschikbaar voor isolatie. Met de lage rentestand en subsidie is het extra aantrekkelijk om te investeren in energiezuinige maatregelen, zoals spouwmuurisolatie, in Noord-Holland.

Informeer naar isolatie

BKS Spouwisolatie is gespecialiseerd in het isoleren van spouwmuren, vloeren en kruipruimtes door het inblazen van EPS Isoparels. Ons bedrijf is een onderdeel van het allround aannemersbedrijf BKB Bouw uit Volendam. Dit betekent dat u bij ons profiteert van ruim twintig jaar ervaring! Bovendien profiteert u van snelle levertijden, uitstekende service, tien jaar garantie en een scherpe prijs. Wilt u ook besparen op uw energiekosten en wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 06 26 35 42 53 of het contactformulier.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan via het formulier!

Twee huizen: €75,- korting

Drie huizen: €100,- korting

Offerte aanvragen

Lagere energiekosten

Milieuvriendelijk: want het zorgt voor een lagere CO2-uitstoot

10 jaar garantie