Muurisolatie

Offerte aanvragen
Bel mij terug

ij oudere woningen (voor 1980) zijn spouwmuren vaak niet geïsoleerd. Gelukkig isolatie in de meeste gevallen vaak prima mogelijk! Met onze spouwcamera kunnen wij namelijk uitstekend beoordelen of uw spouwmuur geschikt is voor muur isolatie. Dit is zeker een overweging waard, want gemiddeld dalen uw energiekosten na het isoleren van de muur met 30%! Spouwmuurisolatie met deze ‘isolatieparels’ is binnen één dag te realiseren en naderhand ziet u er ook niets meer van!

Isoleren muren: hoe werkt het?
BKS Spouwisolatie spuit uw spouwmuur of kruipruimte in met de unieke HR EPS-parels. Deze isolatiekorrels worden aangebracht door middel van kleine vulgaten in de voeg. Nadien worden deze vulgaten keurig afgewerkt met op kleur gebracht cement, zo ziet u na de uitvoering niets terug van de werkzaamheden! Er kleven dus geen nadelen aan muurisolatie. Muurisolatie is daarom ook vaak aan de binnenzijde mogelijk.

Muurisolatie prijs
De HR+++ parel wordt wel de derde generatie genoemd en is speciaal ontwikkeld voor isolatie in de spouwmuur. Aan deze isolatieparel is een deel grafiet toegevoegd waardoor de warmte nog beter gereflecteerd wordt en de isolatiewaarden hoger zijn. Hoewel het natuurlijk om het rendement gaat, is de prijs ook nog een zeer concurrerend!

Uw hele woning energiezuinig?
Wij kunnen in combinatie met BKB Bouw uw gehele woning voorzien van energiezuinige maatregelen zoals het vervangen van uw ramen met HR ++ isolatieglas, het plaatsen van een energiezuinige CV ketel of het plaatsen van eventuele voorzetwanden als het isoleren van muur niet mogelijk is. Ook voor het isoleren van uw dakvlak kunnen wij passende maatregelen treffen om een zo hoog mogelijk rendement te halen tegen minimale kosten. Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie aanbieding en scherpe prijsstelling maken BKS Spouwisolatie de beste keuze!

Contact
Wij zijn voornamelijk actief in Amsterdam, Noord-Holland, Volendam, Waterland en Purmerend. Wilt u meer informatie over de kosten van muurisolatie met parels en besparen op uw energiekosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 26 35 42 53 of het contactformulier.

Bekijk hieronder het filmpje hoe de isolatieparels worden aangebracht: