Spouwisolatie

Wilt u spouwmuurisolatie laten plaatsen en bent u woonachtig in Hoorn, Purmerend of omgeving? Bij oudere woningen van voor 1980 zijn spouwmuren vaak niet geïsoleerd. Met onze spouwcamera kunnen wij vooraf uitstekend beoordelen of uw spouwmuur geschikt is voor spouwmuurisolatie in Hoorn en de regio. Dit is zeker een overweging waard, want gemiddeld dalen uw energiekosten na isolatie met EPS Isoparels met 30%! Spouwmuurisolatie met deze isolatieparels is binnen één dag te realiseren en na het plaatsen ziet u er niets meer van.

Wij zorgen voor spouwmuurisolatie in regio Hoorn

BKS Spouwisolatie uit Volendam spuit uw spouwmuur of kruipruimte in met de unieke EPS-parels. Aan de parels is een deel grafiet toegevoegd waardoor de warmte nog beter gereflecteerd wordt en de isolatiewaarden hoger zijn. Tevens is deze vorm van isolatie zeer geschikt voor moeilijk bereikbare ruimtes. De isolatiekorrels worden aangebracht door middel van kleine vulgaten in de voeg. Nadien worden deze vulgaten keurig afgewerkt met op kleur gebracht cement. Zo ziet u na de uitvoering niets terug van de werkzaamheden. Spouwmuurisolatie heeft dus geen nadelen en laat u energiezuiniger wonen in regio Hoorn.

Wij maken uw hele woning energiezuinig

Wilt u naast spouwmuurisolatie voor uw woning in Hoorn of omgeving ook de rest van uw huis isoleren? Wij kunnen in samenwerking met BKB Bouw uw gehele woning voorzien van energiezuinige maatregelen zoals het vervangen van uw ramen met HR ++ isolatieglas, het plaatsen van een energiezuinige cv-ketel of het plaatsen van eventuele voorzetwanden als het isoleren van de spouw niet mogelijk is. Ook voor het isoleren van uw dakvlak treffen wij passende maatregelen om een zo hoog mogelijk rendement te halen tegen minimale kosten. Voor spouwmuurisolatie en verdere isolatie van uw woning in Hoorn en omgeving, helpen wij u graag verder.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, tien jaar garantieaanbieding en scherpe prijsstelling maken BKS Spouwisolatie de beste keuze! Wilt u meer informatie over spouwmuurisolatie met parels en besparen op uw energiekosten in uw woning in de omgeving van Hoorn en Volendam? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 06 26 35 42 53 of via het contactformulier.

Vloerisolatie

Wilt u uw woning van vloerisolatie voorzien en woont u in Hoorn of omgeving? Wij helpen u verder. Veel mensen weten niet dat een niet-geïsoleerde vloer geld kost. Door het vochtige Nederlandse zeeklimaat hebben veel woningen een natte of vochtige kruipruimte. Dit vocht is de oorzaak van een hoge luchtvochtigheid, stank en allerlei ongedierte. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Wij komen naar uw woning in Hoorn, Volendam of omgeving en plaatsen kwalitatief hoogwaardige vloerisolatie.

Voorzie uw woning van vloerisolatie in Hoorn of omgeving

BKS Spouwisolatie werkt onder andere met EcoFoam vloerisolatie. Dit is een watergedragen isolatieschuim en bijna geheel reukloos, omdat er bij het samenvoegen van de twee componenten water wordt gebruikt in plaats van gas. Omdat er geen schadelijke stoffen vrijkomen bij het samenvoegen van de twee componenten tot een schuim, is EcoFoam een zeer goed alternatief voor het isoleren van veel oppervlaktes. Daarnaast isoleert EcoFoam het oppervlakte gegarandeerd voor 100%, zonder naden en kieren. Na het aanbrengen van het schuim is er geen nawerking meer en zal het niet scheuren of krimpen. Deze vloerisolatie voorkomt tocht en kou door naden en kieren en zorgt voor een gezonder en aangenaam klimaat in uw woning in Hoorn of omgeving.

Goede vloerisolatie door het gebruik van parels

EPS parels zijn ideaal voor moeilijk bereikbare ruimtes. De isolatieparels worden met een speciale inblaasmachine op de bodem van de kruipruimte aangebracht. Afhankelijk van de te bereiken isolatiewaarde wordt er gevarieerd in de dikte van de isolatielaag. Om vloerisolatie met parels toe te kunnen passen voor uw woning in Hoorn of omgeving, moet de kruipruimte minimaal 35 centimeter hoog zijn. Onderstaand enkele voordelen van een keuze voor isolatieparels:

  • Meer comfort en een gezondere leefomgeving
  • Lagere vochtigheidsgraad
  • Eenvoudig aan te brengen

Vloerisolatie is toe te passen bij alle kruipruimtes in Hoorn en omgeving. Wij verzorgen ook graag de professionele isolatie voor de rest van uw huis voor een volledig energiezuinige woning.

Pur’fect vloerisolatie

BKS Spouwisolatie werkt met Pur’Fect voor uw vloerisolatie in Hoorn en woonplaatsen in de buurt. Pur’fect is een luchtdichte isolatielaag van polyurethaan. Het wordt naadloos tegen de onderzijde van de begane vloer, rondom vloeropleggingen en over een bepaalde hoogte van de funderingsbalken gespoten. Het resultaat van vloerisolatie is een perfecte scheiding tussen de kruipruimte en het klimaat in uw woning in Volendam of Hoorn.

Laag btw tarief

Wilt u uw woning in Hoorn of omgeving van vloerisolatie voorzien? Neem dan contact met ons op. Het lage BTW tarief van 9% is van kracht. Vanaf 2015 is er in de regio Waterland een budget beschikbaar voor extra subsidie voor het isoleren van woningen. Kijk op www.energie-waterland.nl voor meer informatie. Met de lage rentestand en subsidie is het extra aantrekkelijk om te investeren in energiezuinige maatregelen zoals vloerisolatie. Profiteer van al deze voordelen en maak voor nog meer voordeel gebruik van onze kortingsactie.

Neem contact met ons op voor snelle, kwalitatief hoogwaardige vloerisolatie

Wij bieden u een hoog serviceniveau, technische bouwkennis en scherpe prijsstelling. Tevens hebben wij een tien jaar garantieaanbieding. Bespaar direct op uw energiekosten! Neem contact met ons op door te bellen naar 06 26 35 42 53 of door eenvoudig ons contactformulier in te vullen.

Dakisolatie

Wij voorzien u van dakisolatie in Volendam en omgeving. Het dak van een woning is een van de grootste warmteverliesgevende bronnen in een woning. Via het dak gaat er ongeveer 30% aan warmte verloren. Dakisolatie is daarvoor de oplossing. Een goede dakisolatie is een vereiste voor iedere woning. Omdat een dak van buitenaf isoleren kostbaar is, wordt bij dakisolatie vrijwel altijd van binnenuit gewerkt.

Dakisolatie laten plaatsen in Volendam? Wij doen dit voor u

Is uw dak niet geïsoleerd? Onze adviseur informeert u vooraf welke methode en vorm van dakisolatie het meest geschiktst is voor uw woning in Volendam en omgeving. Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, tien jaar garantieaanbieding en scherpe prijsstelling maken BKS Spouwisolatie de beste keuze! Wilt u meer dan dakisolatie plaatsen in uw woning? Wij kunnen ook uw hele huis isoleren, zodat u op energiekosten bespaart! Denkt u bijvoorbeeld aan spouw- en vloerisolatie. Met onze infrarood hittecamera kunnen wij uw woning analyseren op koude lekken, waardoor wij u precies kunnen vertellen welke maatregelen getroffen moeten worden. Voor uw dakisolatie, of een andere vorm van isolatie in Volendam en omgeving, zit u bij ons altijd goed!

Neem direct contact met ons op

Wilt u ook besparen op uw energiekosten en wenst u meer informatie over spouwmuurisolatie in Noord-Holland? Wij garanderen korte levertijden! Als u kiest voor dakisolatie bij ons, komen wij met veel kennis en ruime ervaring naar uw woning. Uw investering is binnen drie tot vijf jaar terugverdiend! Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 26 35 42 53 of via het contactformulier.

Bodemisolatie

Laat bodemisolatie in uw woning in Volendam of Hoorn plaatsen voor een lagere energierekening. Een niet-geïsoleerde vloer kost namelijk geld. Veel kruipruimtes in Nederland zijn vochtig of zelfs nat. Dit veroorzaakt een hoge luchtvochtigheid, stank en ongedierte. Kies voor BKS Spouwisolatie om uw woning in Volendam of Hoorn te voorzien van bodemisolatie en ontdek direct de voordelen. Wij garanderen korte levertijden en bezitten alle keurmerken en certificeringen. U verdient uw investering binnen drie tot vijf jaar terug.

Wij gebruiken parels voor de bodemisolatie in uw woning in Volendam

Onze EPS isolatieparels zijn door de kleine afmeting zeer geschikt voor bodemisolatie in uw woning in Volendam of Hoorn. Hierbij kunt u denken aan toepassing in moeilijk toegankelijke, zeer ondiepe en vochtige kruipruimtes. De parel egaliseert zichzelf, waardoor er een gelijkmatige isolatielaag ontstaat. Bij bodemisolatie trekt het vocht door de isolatielaag heen en condenseert het op de bodem van de kruipruimte. De isolerende laag scheidt de koude bodem met de warmere luchtlaag boven de isolatielaag. Daardoor blijft het vocht op de bodem en blijft de luchtlaag onder de vloer droog. Het systeem zorgt ervoor dat vocht uit de warme lucht in de kruipruimte wordt onttrokken. Naast isolatieparels werken wij ook met isolatieschuim. Wij kijken graag welke vorm bodemisolatie of kruipruimte-isolatie het beste past in uw woning in Hoorn of omgeving.

Laag btw-tarief

Voor de bodemisolatie in uw woning in Hoorn of Volendam is een laag btw-tarief van 9% van kracht. Vanaf 2015 is er in de regio Waterland een budget beschikbaar voor extra subsidie voor het isoleren van woningen. Kijk op www.energie-waterland.nl voor meer informatie. Met de lage rentestand en subsidie is het extra aantrekkelijk om te investeren in energiezuinige maatregelen zoals spouwmuurisolatie. Profiteer van al deze voordelen en maak voor nog meer voordeel gebruik van onze kortingsactie.

Bel ons voor snelle bodemisolatie in uw woning in Hoorn of Volendam

Ons hoge serviceniveau, technische bouwkennis, 10 jaar garantie en scherpe prijsstelling maken BKS Spouwisolatie de beste keuze! Wilt u ook besparen op uw energiekosten en wenst u meer informatie over bodemisolatie voor uw woning in de buurt van Hoorn of Volendam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 26 35 42 53 of via het contactformulier.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan via het formulier!

Twee huizen: €75,- korting

Drie huizen: €100,- korting

Offerte aanvragen

Lagere energiekosten

Milieuvriendelijk: want het zorgt voor een lagere CO2-uitstoot

10 jaar garantie