Nieuw dak plaatsen Amsterdam

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Nieuw dak plaatsen Amsterdam

Is het nodig om op uw pand in Amsterdam een nieuw dak te plaatsen? Veel huizen en bedrijfspanden in Amsterdam zijn al wat ouder. Ze hebben na verloop van tijd een nieuw dak nodig. Of u wilt de beschikbare ruimte vergroten door een dakkapel of zelfs een hele nieuwe verdieping te plaatsen. Hoe dan ook, het plaatsen van een nieuw dak bij u in Amsterdam moet zorgvuldig gebeuren. Laat deze klus daarom over aan een bouwbedrijf met een bijzondere specialisatie in dakopbouw. Dat bedrijf in de regio Amsterdam zijn wij, BKS Spouwisolatie.

Alles is mogelijk bij het plaatsen van een nieuw dak in Amsterdam

Dakopbouw in de breedste zin van het woord is het belangrijkste specialisme van het in Volendam gevestigde bouwbedrijf BKS Spouwisolatie. Deze ervaring, kennis en vakmanschap geven u het voordeel boven een bouwbedrijf dat dakopbouw er zo nu en dan naast doet. Een andere indicatie van onze kwaliteiten is ons lidmaatschap van Bouwgarant. Een bouwbedrijf kan alleen lid worden van Bouwgarant als het aan strenge eisen voldoet. U kunt ons houden aan harde garanties op het gebied van kwaliteit, prijsniveau, nazorg, garantie en opleidingsniveau van de medewerkers.

Onder een nieuw dak plaatsen in Amsterdam kunnen meerdere dingen verstaan worden. De gemakkelijkste manier om meer leefruimte te scheppen is het laten plaatsen van een dakkapel. Deze dakkapel fabriceren wij volgens uw wensen in onze werkplaats. Het plaatsen gebeurt vervolgens binnen een enkele dag.

Bij het plaatsen van een nieuw dak denkt u in Amsterdam misschien ook aan het vervangen van de dakbedekking. Zeker bij een ouder Amsterdams pand moet dit vroeg of laat gebeuren. Bij ons hebt u de keuze uit meerdere soorten dakbedekkingen, die allemaal vakkundig gelegd of geplaatst worden. Wij adviseren u deskundig over de ideale dakbedekking voor uw situatie.

Als laatste kan onder het plaatsen van een nieuw dak in Amsterdam ook een hele nieuwe verdieping verstaan worden. Hiermee bereikt u een maximale vergroting van de leefruimte, terwijl uw pand in breedte en diepte hetzelfde blijft. BKS Spouwisolatie heeft al vaak een extra verdieping geplaatst op huizen en kantoren in de regio Amsterdam. Onze vakmensen zetten hun kennis en ervaring voor u in en ronden het project zo snel mogelijk af.

Op al deze werkzaamheden krijgt u jarenlange garantie. Dit bespreken wij graag met u in ons oriënterende gesprek.

Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u snel te weten komen wat wij voor u kunnen betekenen? Als u contact opneemt geven wij u vrijblijvende informatie omtrent het plaatsen van een nieuw dak in Amsterdam. Ook komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. Ter plekke bekijken wij dan ook uw pand, om te zien wat er moet gebeuren. Als de werkzaamheden duidelijk zijn ontvangt u binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte. BKS Spouwisolatie is dé specialist in dakopbouw voor de regio Amsterdam. Neem contact met ons op via 06 26 354 253 of het contactformulier.

Nieuw dak plaatsen Amsterdam – BKS Spouwisolatie

Nieuw dak plaatsen Amsterdam

Nieuw dak plaatsen Amsterdam Nieuw dak plaatsen Amsterdam Nieuw dak plaatsen Amsterdam