Dakopbouw Purmerend

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Dakopbouw Purmerend

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor dakopbouw op uw woning of bedrijfspand in Purmerend? Kies dan niet voor een bedrijf dat dakopbouw er zo nu en dan naast doet. BKS Spouwisolatie is een veelzijdig bouwbedrijf, maar heeft dakopbouw als voornaamste specialisme. Wij zijn gevestigd in Volendam en zijn beschikbaar voor grote en kleine klussen op het gebied van dakopbouw in Purmerend. Onze dienstverlening is bedoeld voor zowel woningeigenaren als bedrijven.

Snelle dakopbouw bij u in Purmerend volgens uw wensen

Onder dakopbouw van uw pand in Purmerend kunnen verschillende dingen verstaan worden. Hiermee kan alles bedoeld worden van een dakkapel of dakraam tot een gehele nieuwe bovenverdieping. Voor al deze zaken zijn wij beschikbaar.
Als u contact opneemt kunt u uw wensen aan ons voorleggen. In een gesprek bij u thuis of op uw bedrijfspand worden deze wensen uitvoerig besproken. Wij bekijken de situatie ter plekke, zodat we kunnen zien wat er moet gebeuren. Na het gesprek ontvangt u binnen vijf dagen een gespecificeerde offerte.

Na akkoord op de offerte gaan wij binnen korte tijd voor u aan de slag. De kans op vertragingen is minimaal, omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren. BKS Spouwisolatie beschikt over ervaren medewerkers in elke discipline die nodig is voor dakopbouw in Purmerend. Wat de snelheid ook bevordert is dat wij veel onderdelen al in onze werkplaats maken. Het plaatsen van een dakkapel bijvoorbeeld kan vervolgens in een enkele dag bij u gebeuren. De dakkapel wordt dan volledig wind- en waterdicht geplaatst. Een volledige nieuwe verdieping duurt wat langer, maar ook dan werken wij in een hoog tempo. Dit tempo gaat echter niet ten koste van de uitstekende kwaliteit van ons werk.

BKS Spouwisolatie, een maatschappelijk verantwoord lid van Bouwgarant

BKS Spouwisolatie is lid van Bouwgarant en Bouwend Nederland. Lid van deze organisaties word je niet zomaar. Ons lidmaatschap betekent dat u diverse voordelen ondervindt. Zo stelt Bouwgarant hoge eisen aan de kwaliteit, het prijsniveau en de nazorg. Ook moeten onze medewerkers over alle relevante vakdiploma’s beschikken. U profiteert hier dus van als u dakopbouw in Purmerend door ons laat uitvoeren.

Wij hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in onze exclusieve keuze voor gecertificeerd hout. Dit hout wordt op verantwoorde wijze gekapt, met aandacht voor bosbehoud. Dit betekent echter niet dat onze dienstverlening heel duur is. Integendeel, onze diensten omtrent dakopbouw zijn beschikbaar onder een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

U kunt BKS Spouwisolatie inschakelen voor kleine tot zeer grote klussen. Bij elke opdracht werken wij met evenveel enthousiasme en vakmanschap. Neemt u contact met ons op om ons uw klus voor te leggen. Ook als u eerst meer informatie wilt ontvangen, nodigen wij u uit om contact op te nemen. BKS Spouwisolatie is de specialist op het gebied van dakopbouw in de regio Purmerend. Neem contact met ons op via 06 26 354 253 of het contactformulier.

Dakopbouw Purmerend – BKS Spouwisolatie

Dakopbouw Purmerend

Dakopbouw Purmerend Dakopbouw Purmerend Dakopbouw Purmerend