Dakkapel laten plaatsen Amsterdam

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Dakkapel laten plaatsen Amsterdam

U kunt meer ruimte en licht scheppen in uw woning in Amsterdam door een dakkapel te laten plaatsen. Een donker, bedompt zoldervertrek wordt dan een ruimte vol daglicht en frisse lucht. Uw zolder kan een geheel nieuwe bestemming krijgen.

Een kwalitatief goede dakkapel laten plaatsen bij u in Amsterdam kan voor minder geld dan u denkt, dankzij BKS Spouwisolatie. U profiteert dan tevens van een snelle plaatsing, dankzij onze specialistische werkwijze. BKS Spouwisolatie heeft dakopbouw namelijk als voornaamste specialisme. Een dakkapel laten plaatsen is in Amsterdam in een enkele dag mogelijk. Dit kan dankzij onze prefab methode en onze ervaren medewerkers.

Waarom een dakkapel laten plaatsen in Amsterdam door BKS Spouwisolatie?

Over de voordelen van dakkapellen hoeven we het niet meer al te uitgebreid te hebben. Als u dit leest bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in het laten plaatsen van een dakkapel bij u in Amsterdam. Maar waarom zou u kiezen voor BKS Spouwisolatie?

We noemden al het feit dat dakopbouw ons meest bijzondere specialisme is. Wij hebben een uitstekend op elkaar ingespeeld team, voor wie dakopbouw het dagelijks werk is. Deze medewerkers beschikken over alle relevante vakdiploma’s en jarenlange ervaring. Door hun goede samenwerking komen vertragingen zelden voor. Uw dakkapel wordt binnen een dag geplaatst.

Dit zou niet mogelijk zijn als we de dakkapel nog helemaal moesten bouwen bij u op locatie. Dit gebeurt echter al in onze eigen werkplaats. Onze unieke prefab methode is echter geen standaardprocedure, maar echt maatwerk. U hebt volop keuze op het gebied van maten, kleuren, materialen, vormen, beglazing en verduistering. Uw wensen worden uitgebreid met u besproken en aan de hand daarvan maken wij een offerte op. De dakkapel wordt precies volgens uw wensen gebouwd door de ervaren vakkrachten in onze werkplaats. De plaatsing kan daarna binnen een dag gebeuren, waarbij we de werkplek na afloop netjes opruimen.

In Amsterdam een dakkapel laten plaatsen door BKS Spouwisolatie betekent ook dat u profiteert van goede garantievoorwaarden. Uw dakkapel gaat vele jaren mee en daar kunt u ons aan houden.

Niet voor niets lid van Bouwgarant

BKS Spouwisolatie bezit het lidmaatschap van Bouwgarant en Bouwend Nederland. Lidmaatschap van Bouwgarant houdt in dat wij ons moeten houden aan strenge eisen. Dit gaat bijvoorbeeld over de prijsstelling, het kwaliteitsniveau, de nazorg en de scholing van onze medewerkers. Het feit dat ons het lidmaatschap is toegekend geeft een indicatie van de kwaliteit die u kunt verwachten. Ook werken wij op maatschappelijk verantwoorde wijze. Wij gebruiken bijvoorbeeld alleen gecertificeerd hout dat verantwoord gekapt is.

Neemt u gerust contact op voor meer informatie over het laten plaatsen van een dakkapel bij u in Amsterdam. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u alles te vertellen over de mogelijkheden. Dit gesprek is vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. BKS Spouwisolatie is dé specialist in dakopbouw in de regio Amsterdam! Neem contact met ons op via 06 26 354 253 of het contactformulier.

Dakkapel laten plaatsen Amsterdam – BKS Spouwisolatie

Dakkapel laten plaatsen Amsterdam

Dakkapel laten plaatsen Amsterdam Dakkapel laten plaatsen Amsterdam
Dakkapel laten plaatsen Amsterdam