Dakkapel laten plaatsen Amstelveen

Offerte aanvragen
Bel mij terug

Dakkapel laten plaatsen Amstelveen

Geef een nieuwe bestemming aan uw zolder door een dakkapel te laten plaatsen bij u in Amstelveen. Niet alleen levert dit u meer ruimte op, u krijgt ook meer daglicht. En als u het raam opent profiteert u volop van frisse lucht. Het laten plaatsen van een dakkapel is voor u in Amstelveen dé manier om meer leefruimte te scheppen. Een bedompt zoldervertrek wordt een slaapkamer, een kantoor, een hobbyruimte of wat u maar wilt.

Het laten plaatsen van een dakkapel in Amstelveen is echter wel iets om over te laten aan een professioneel bedrijf. Kies daarom voor BKS Spouwisolatie, een bouwbedrijf dat dakopbouw als belangrijkste specialisme heeft. Wij werken met een gespecialiseerd team van ervaren, goed opgeleide medewerkers. Zij plaatsen de dakkapel binnen een dag bij u thuis of op uw bedrijfspand.

Een maatwerk dakkapel laten plaatsen bij u in Amstelveen

Hoewel onze medewerkers ervaren zijn, zou het moeilijk zijn om een dakkapel in één dag helemaal op te bouwen. Dat wij dit toch doen komt doordat wij de dakkapel al samenstellen in onze eigen werkplaats. Deze prefab methode is echter geen standaardprocedure waarbij u slechts uit een beperkt aantal modellen kunt kiezen. Wij leveren echt maatwerk, een dakkapel geheel volgens uw wensen gebouwd. Deze wensen bespreken we uitvoerig met u, waarbij wij u ook deskundig kunnen adviseren. Daarna wordt een offerte opgemaakt, waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

Het laten plaatsen van een dakkapel in Amstelveen kunt u gerust aan ons uitbesteden. Wij voeren de plaatsing in eigen beheer uit, met ons team van vakkrachten. De kans op vertragingen en complicaties is minimaal. Binnen één dag is uw dakkapel wind- en waterdicht geplaatst, en de werkplek netjes opgeruimd. Daarna profiteert u van onze jarenlange garantie, waarover wij u graag persoonlijk meer vertellen.

De kwaliteit die u kunt verwachten

BKS Spouwisolatie bezit het lidmaatschap van Bouwgarant. Dit lidmaatschap is niet vrij verkrijgbaar, hieraan worden strenge eisen gesteld. Het feit dat wij het lidmaatschap hebben weten te bemachtigen zegt iets over onze kwaliteiten. Een lid van Bouwgarant mag gehouden worden aan harde garanties over kwaliteit, prijsstelling, nazorg en opleidingsniveau van de medewerkers. Onze kwalitatief hoogstaande dienstverlening is beschikbaar tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. U kunt uw dakkapel in Amstelveen laten plaatsen door een echte specialist, zonder dat u de hoofdprijs betaalt.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. In het eerste contact proberen wij een globaal beeld te krijgen van uw wensen. Is het vertrouwen van uw kant ook aanwezig, dan komen wij graag bij u langs in Amstelveen. Daar bekijken wij uw pand en bespreken wij uw wensen voor de dakkapel uitvoerig. Na het tekenen van de offerte kan de dakkapel op korte termijn gerealiseerd worden.

Wilt u het proces van het laten plaatsen van een dakkapel bij u in Amstelveen in gang zetten? Of zoekt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via 06 26 354 253 of het contactformulier.
Dakkapel laten plaatsen Amstelveen

Dakkapel laten plaatsen Amstelveen – BKS Spouwisolatie

Dakkapel laten plaatsen Amstelveen Dakkapel laten plaatsen Amstelveen
Dakkapel laten plaatsen Amstelveen